برای اولین بار محققان دریافتند برای کاهش خطر بیماری های قلبی و تصلب شرایین، افزایش کلسترول خوب، مهم تر از کاهش کلسترول بد است.

به گزارش healthday، به گفته ی این محققان، مقدار کمی افزایش در میزان لیپوپروتئین با چگالی بالا (High Density Lipoprotein) یا کلسترول خوب (HDL) مزایای زیادی نسبت به کاهش مقدار زیادی کلسترول بد (LDL) دارد.

سرخرگ

به گفته ی محققان مرکز پزشکی کلیولند، هم اکنون محققان درصددند راهی پیدا کنند که به جای استفاده ی گسترده از داروهای استاتین یا کاهنده ی کلسترول بد، میزان کلسترول خوب را بالا ببرند.

اثرات مفید کاهش میزان کلسترول بد، بر سلامتی بدن شناخته شده است، اما دانشمندان هنوز ماده ای که میزان کلسترول خوب را افزایش دهد یا تجمع پلاک ها (plaque) را در سرخرگ ها کاهش دهد و مانع از تصلب شرایین شود، نیافته اند( تصویر بالا، پلاک تشکیل شده در دیواره ی سرخرگ را نشان می دهد.